Recenzie carte ,,Supravietuirea unei civilizatii. Cercul de foc” de Liviu C. Tudose

Titlul cartii: Supravietuirea unei civilizatii. Cercul de foc

Autor: Liviu C. Tudose

Editura: Creator

Anul publicarii: 2020

Pagini: 256

Format: 20,5 x 14 cm

Limba: Romana

Categorie: Fictiune

Varsta recomandata: +12 ani

ISBN: 9786060293477

Descriere

,,Consider ca povestea mea se poate aplica cu succes in orice domeniu al vietii dumneavoastra si este de o simplitate incurajatoare, accesibila oricarui visator ambitios. Sa luptati cu incapatanare, indiferent de obstacole si greutati, pentru ideile care va-mplinesc sufleteste, e lucru mare! Si sa luptati pana cand le veti vedea transpuse-n realitate, chiar daca asta va insemna o zi sau poate chiar intreaga viata. Rezultatul va fi impresionant! Satisfactia? Infinita! Doar simplul fapt ca va vine sa strigati de fericire pentru reusita merita tot efortul depus…

Cu ganduri sincere,

Liviu C. Tudose”

Recenzie

     Ii acord 5 stelute din 5. Este vorba despre o civilizatie, cum spune si titlul, care incearca sa supravietuiasca si sa gaseasca o cale de scapare de pe insulele pe care locuiesc. Sunt inconjurati de ape si de Cercul de foc, format din vulcani activi, iar toti cei care au incercat sa treaca de el au pierit. 

     Mi-au placut mult personajele si felul in care au fost descrise. M-am atasat, in special, de Bum si Tit’i, doi prieteni nedespartiti. De asemenea, exista foarte multe personificari si comparatii care m-au impresionat si pe care nu le-am mai intalnit pana acum. 

Un pasaj de acest fel:

,,La dreapta lor, privindu-i de la intrare, ardea un foc galagios, trosnind si agitandu-se ca un parinte care-si ocaraste copilul nazdravan, oferindu-i in acelasi timp, neconditionat, toata caldura sufleteasca, la fel cum flacarile bogate ofereau caldura lor tuturor celor care trecusera pragul hanului pentru a afla ultimele vesti din Regat, dar mai ales pentru a-si lua cateva alimente ce aveau sa le mai indulceasca existenta.”

     ,,Supravietuirea unei civilizatii. Cercul de foc” este o poveste despre aventura, prietenie, dragoste la prima vedere si jocuri politice. Pe parcursul lecturii veti intalni si ilustratii sugestive. Mi s-a parut o carte usor de citit, cu un design foarte interesant.

     Consider ca este o lucrare de debut foarte buna, iar finalul m-a lasat in suspans si deja m-am gandit la ce ar putea sa se intample mai departe. Chiar as vrea sa apara o continuare fiindca doresc sa aflu mai multe despre personaje si sunt curioasa prin ce aventuri vor mai trece.

     Felicitari autorului pentru ca nu a renuntat la visul lui si a continuat sa lupte pana cand si-a atins scopul! Succes in continuare si asteptam cu totii, cei care am citit cartea pe care ati scris-o, noi opere interesante, pline de aventura.

     Daca doriti sa fiti la curent cu ceea ce mai posteaza Liviu, il puteti urmari pe Instagram ( @liviu.tudose ), dar si pe site-ul lui, www.liviutudose.ro

De aici puteti procura cartea despre care am vorbit astazi:

Libraria online: Cercul de foc

Emag: Cercul de foc

Libris: Cercul de foc

Libraria Delfin: Cercul de foc

Librarie Net: Cercul de foc 

Lectura placuta!

CITESTE SI: RECENZIE CARTE ,,TIAMEL. LEGENDA ULTIMULUI CRANIU DE CRISTAL” DE ADRIAN HULBER

Leave a Reply