Recenzie carte ,,Regatul cetii si al furiei” (vol. 2) de Sarah J. Maas

Titlul cartii: Regatul cetii si al furiei

Autor: Sarah J. Maas

Traducator: Andra-Elena Agafitei

Editura: RAO

Anul publicarii: 2017

Pagini: 700

Format: 210 x 130 mm

Limba: Romana

Cateorie: Fantasy, Romance

Grup de varsta: 14-18 ani

ISBN: 9786068905570

NU CITITI IN CONTINUARE DACA NU ATI CITIT VOLUMUL 1!

Descriere

     Dupa ce a aflat ca magia exista si a primit acest dar pretios de la stapanii lumii fermecate a zanelor, Feyre nu poate uita evenimentele intunecate prin care a trecut. Nu poate uita nici intelegerea pe care a facut-o cu Rhysand, vicleanul stapan al Regatului Noptii. Care va fi pretul pe care il va plati pentru a-si recapata libertatea? Si, mai presus de orice, va reusi Feyre sa-si vindece sufletul ca sa schimbe, pentru totdeauna, soarta lumii sale?

,,Maas creeaza intre personajele sale relatii care se dezvolta organic, iar talentul ei pentru situatiile explozive ramane la fel de impresionant. Feyre are acum ocazia sa isi castige propriul loc, dovedindu-se la fel de valoroasa ca un Mare Lord. O lectura captivanta.”-Publishers Weekly

,,Uimitoare…Acest volum va ridica audienta in picioare. Seria Tronul de Clestar a fost un succes fulminant, iar Regatul spinilor si al trandafirilor ii calca, sigur, pe urme.”-Booklist

Recenzie

     Dupa salvarea intregii lumi, Feyre este bantuita de faptele ei de la Poalele Muntelui, de persoanele nevinovate pe care le-a ucis din cauza Amaranthei. Are tot timpul cosmaruri, a slabit foarte mult si nimeni nu incearca sa o ajute.

 

     In Regatul Primaverii se fac pregatiri pentru nunta lui Feyre si a lui Tamlin, pe care, de altfel, nici nu-l intereseaza starea de sanatate a logodnicei lui.

     Acesta este volumul meu preferat, plin de intorsaturi de situatie, actiune, prietenie si dragoste. Facem cunostinta cu personaje noi si exploram alte locuri fascinante din Prythian.

 

Sarah J. Maas ma fascineaza in continuare si abia astept sa citesc si seria ,,Tronul de Clestar”, care este tot o serie foarte cunoscuta si laudata.

Citatul meu preferat din acest volum:

,,Am fost o visatoare nascuta in Regatul Cosmarurilor.”

Despre autor

 

     Sarah J. Maas este o autoare a fanteziei americane, foarte cunoscuta pentru seria ei de debut Tronul de clestar, publicata prima data in 2012 de Bloomsbury si seria Regatul spinilor si al trandafirilor, publicata prima data in 2015 de Bloomsbury. S-a nascut pe 5 martie 1986, Manhattan, New York. A primit Premiul Goodreads Choice pentru cea mai buna carte fantasy si SF pentru tineri.

     Sper ca recenzia mea v-a ajutat si va recomand cu drag seria ,,Regatul spinilor si al trandafirilor” scrisa de Sarah J. Maas♥.

Puteti cumpara cartea in limba romana despre care am vorbit astazi de pe elefant.ro: Regatul cetii si al furiei

In limba engleza: A Court of Mist and Fury

Lectura placuta!

CITESTE SI: RECENZIE CARTE ,,REGATUL SPINILOR SI AL TRANDAFIRLOR” DE SARAH J. MAAS

2 Comments

  1. Denes Marina 26/07/2020
    • alexia 27/07/2020

Leave a Reply