Recenzie carte ,,Regatul aripilor si al pieirii” (vol. 3) de Sarah J. Maas

Titlul cartii: Regatul aripilor si al pieirii

Autor: Sarah J. Maas

Traducator: Andra-Elena Agafitei

Editura: RAO

Anul publicarii: 2019

Pagini: 784

Format: 130 x 205 mm

Limba: Romana

Categorie: Fantasy. Romance

Grup de varsta: 14-18 ani

ISBN: 9786060061625

NU CITITI IN CONTINUARE DACA NU ATI CITIT VOLUMELE 1 SI 2!

Descriere

     Un razboi iminent ameninta tot ceea ce Feyre pretuieste mai mult in cel de-al treilea volum al seriei Regatul spinilor si al trandafirilor.

     Feyre a revenit in Regatul Primaverii, hotarata sa adune informatii despre strategiile lui Tamlin si despre amenintarea invadarii de catre acesta, a Prythianului, pe care-l vrea ingenuncheat. Pentru a atinge acest scop insa, Feyre este nevoita sa joace jocul extrem de periculos al imposturii. Un simplu pas gresit poate fi fatal atat pentru Feyre, cat si pentru poporul sau. Razboiul este pe cale sa izbucneasca, iar Feyre trebuie sa-si dea seama in care dintre Marii Lorzi poate avea incredere si sa-si caute aliati in cele mai nebanuite locuri. Pamantul va fi inecat in sange.

Recenzie

     Am ajuns si la finalul seriei mele preferate. In ultimul volum, dupa cum bine stiti, Feyre este in Regatul Primaverii si pune la cale un plan: sa adune informatii, sa distruga regatul lui Tamlin si sa plece in Regatul Noptii, la Velaris.

 

     Peste Prythian domneste amenintarea unui razboi din partea Hybernului. Personajele noastre preferate trebuie sa ticluiasca rapid si sa puna in aplicare un plan care sa salveze intreaga lume, inainte sa fie prea tarziu. Rhysand si Feyre sunt nevoiti sa lege aliante cu unele dintre cele mai intunecate fiinte din regatul lor daca vor sa castige in fata Hybernului, care are la indemana cel mai puternic si sacru obiect din lume: Cazanul, despre care se spune ca a dat nastere lumii zanelor.

 

     Ultimul volum este fabulos, plin de jocuri politice, magie si personaje cum n-am mai intalnit. Actiunea este ca o bomba cu ceas si cand nu va asteptati, explodeaza. Sa nu mai spun ca toate copertile cartilor seriei sunt fabuloase si sugestive. 

Despre autor

 

     Sarah J. Maas este o autoare a fanteziei americane, foarte cunoscuta pentru seria ei de debut Tronul de clestar, publicata prima data in 2012 de Bloomsbury si seria Regatul spinilor si al trandafirilor, publicata prima data in 2015 de Bloomsbury. S-a nascut pe 5 martie 1986, Manhattan, New York. A primit Premiul Goodreads Choice pentru cea mai buna carte fantasy si SF pentru tineri.

     Sper ca recenzia mea v-a ajutat si va recomand cu drag sa cititi seria ,,Regatul spinilor si al trandafirilor” de Sarah J. Maas♥.

Gasiti cartea in limba romana pe elefant.ro: Regatul aripilor si al pieirii

Dar si in limba engleza: A Court of Wings and Ruin

Lectura placuta!

CITESTE SI: RECENZIE CARTE ,,REGATUL CETII SI AL FURIEI” DE SARAH J. MAAS

2 Comments

  1. Stefan Corina 28/07/2020
    • alexia 29/07/2020

Leave a Reply