Recenzie carte ,,Lucky scapa cu viata” de Holly Webb

Titlul cartii: Lucky scapa cu viata

Autor: Holly Webb

Traducator: Justina Bandol

Editura: Litera

Anul publicarii: 2016

Pagini: 128

Format: 20,5 x 13,5 cm

Limba: Romana

Categorie: Carti pentru copii. Literatura Universala

Colectie: Prima mea lectura

Varsta: +6 ani

ISBN: 9786063312281

Descriere

     Gemenii Georgia si Adam abia asteapta sa mearga in vacanta la mare, mai ales ca anul acesta il vor lua pentru prima data cu ei pe simpaticul lor catelus. Lui Lucky ii place la nebunie sa alerge pe plaja, sa se joace cu valurile si sa sape tuneluri in nisip. Dar una dintre plimbarile lor pe faleza se va transforma intr-o aventura pe care niciunul dintre ei nu si-ar fi inchipuit-o.

Recenzie

     In aceasta carte simpatica, Holly Webb ne prezinta una dintre vacantele la mare a unei familii alaturi de catelusul lor, Lucky. Gemenii Georgia si Adam se straduiesc sa aiba tot timpul grija de animalutul lor de companie pe care si l-au dorit foarte mult.

 

     Aceasta colectie este perfecta pentru micii cititori, in fiecare carte fiind vorba despre animalute dragalase care vor acapara copilasii. Scrisul este mare, asa ca incepatorilor le va fi foarte usor sa parcurga textul. Pe multe pagini se gasesc ilustratii (gasiti cateva in acest articol) care introduc cititorul in lumea creata de scriitoare. Daca prichindeii vostri invata sa citeasca, colectia Prima mea lectura a editurii Litera este perfecta pentru ei.

 

 

Despre autor

 

     Holly Webb este o scriitoare britanica pentru copii. A studiat clasicele la Colegiul Newnham de la Universitatea Cambridge, Istoria Artei Bizantine si Medievale la Institutul de Arta Courtauld, apoi a lucrat ca redactor pana in 2005.

     Traieste in Berkshire, impreuna cu sotul si cu cei trei copii. A scris 18 carti pentru colectia Prima mea lectura, despre catelusi si pisicute.

     Sper ca recenzia mea v-a ajutat si va mai astept pe blogul meu!

Mai multe carti scrise de Holly Webb in limba engleza gasiti pe elefant.ro: https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=195a30bbe&unique=184f69294&redirect_to=https%253A//www.elefant.ro/search%253FSearchTerm%253Dholly+webb%2526StockAvailability%253Dtrue

Cartea despre care am vorbit astazi o puteti gasi la editura Litera: Lucky scapa cu viata

Lectura placuta!

CITESTE SI: RECENZIE CARTE ,,MINUNEA” DE R. J. PALACIO

3 Comments

  1. Iriș Marius Andrei 02/09/2020
  2. Miruna 03/09/2020

Leave a Reply